iCandy Peach Blossom med Maxi Cosi babyskydd

Idag fick jag äntligen biladaptern för att kunna klicka i babyskyddet (bilbarnstol för bebis) i vagnen. Det är helt fantastiskt vad smidigt det är! Sixten kan sitta framåt eller bakåt beroende på vilken bebisdel jag använder och jag kan se bebisen som ligger i sitt babyskydd med ansiktet mot mig. Maxi Cosis babyskydd är så rymliga så vi kommer att kunna ha den här lösningen länge men jag tror att det funkar bra tills bebisen vill sitta upp. Å andra sidan så börjar Sixten på förskola snart (i januari förhoppningsvis) och då är jag mest ensam på dagarna med bebisen som då får åka ensam uppe i den stora stolen fällt i liggläge och babyskyddet får stanna hemma. Man kommer åt varukorgen därnere enkelt och vagnen är lättstyrd men när bebisen blir tyngre kommer såklart vagnen att bli lite tyngre att köra också.
Jag har aldrig varit så nöjd med ett köp i hela mitt liv som jag är med vår iCandy. Den är snygg, lättkörd, funktionell och flexibel. Rekommenderas!Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer