iCandy Peach Converter

Idag var vi och hämtade syskondelen till vår iCandy Peach. Jag tycker om att vara ute i god tid även om vi inte kommer att ha någon användning för konverteraren den närmaste månaden. Konverteraren består av två armar som man klickar i chassit och en liten extra sittdel. Den större huvudstolen sitter där fram, ovanför medan den mindre stolen hamnar lite nedanför, bakom. Båda sittdelarna går att ändra mellan liggande och sittande läge så båda barnen kommer att kunna sova bekvämt i vagnen. När bebisen är nyfödd och några månader framåt kommer vi att i första hand använda ett babyskydd för bilen, Maxi Cosi Pebble, i det nedre fästet. Där kan lillebror åka liggandes, vänd mot mig medan Sixten åker vänd framåt eller bakåt i den övre, främre stolen. I januari kommer antagligen Sixten börja på förskola och då kan jag, efter lämning, lätt ta bort syskondelen och lämna den så att lillebror kan åka ensam i vagnen, däruppe som Sixten gjort hittills.
Vi kommer att använda oss av den här vagnen fram till sommaren, sedan tror jag att både Sixten och lillebror vuxit ur sina sittdelar.Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer