Ice Age 3

I mitt nya liv tittar jag på filmer med svenskt tal. Så även vid biobesöket idag.
watch_ice_age 3_online_for_free
Trots bankande huvud följde jag med lilla familjen till Sickla och matinéföreställningen klockan tre. Slutsålt. Även den klockan fyra. Vi var förutseende och bokade redan igår.
Går man på en tecknad storfilm med svenskt tal klockan tre i familjemetropolen i Sickla kan man räkna med detta:
80% av besökarna är under tio år.
20% av besökarna är föräldrar som inte vet hur man håller ordning på de andra 80%.
En person, strategiskt placerad bakom mig, kommer sparka i ryggstödet halva filmen. Denna person visar sig tillhöra den 20%iga gruppen. Andra halvan av filmen har jag bytt plats med Hans.
79% av salongens besökare har ett behov av att besserwissra sig, som bara barn kan. Detta visar sig genom att de berättar högt och tydligt för resten av salongen vad som händer i filmen. Då misstänker ju ingen att just detta barn inte fattat någonting av filmen och skämtet: “En tyrannosaurus rex som heter Bobby? Trodde han skulle ha ett mer skrämmande namn. Som Jonas. Elller Mark.”
Men Tova och Tom, de sitter tyst i sina biosäten och äter popcorn. Och myser. Och är helt fantastiska.
Nästa vecka blir det en ny film med svenskt tal.
2718054632_427964ab04_o

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer