Ikea, Designtorget, Hemtex och Ica Kvantum

Värsta shoppingrundan idag!
När vi kom fram till Ikea var det 24 personer framför oss som vill göra återköp eller reklamationer. Vi valde att lägga tillbaka grejerna i bilen och ta det någon vardagskväll istället.
Som vanligt på Ikea köpte vi mer än planerat. Men å andra sidan var det saker som vi bestämt att vi ska köpa, men inte just den varianten.
Izabella tipsade om en fin babyfilt på Ikea, stor och med roliga lekmoment för bebisen. Den är tjock och går att tvätta i maskin. Vi ska kombinera den med ett babygym av en klassisk modell. I alla fall ett tag. VIll bebisen ha mer utmaningar (han brås ju på sin mor) får vi köpa ett mer avancerat gym.
lekmatta
babygym
Vi hittade även en fin pek- och prasselbok i samma serie. Pekbok
En snygg TV-bänk, tvättkorg, gardiner, fårskinnsfällar till kökssoffan, bestick, durkslag och en lampa till barnens sovrum fick också följa med hem.
Däremot upptäckte vi när vi kom hem och kollade på kvittot att han i kassan råkade ta bort TV-bänken från köpet. Så det dyraste behövde vi inte betala för 🙂 Snåljåpen i mig jublar.
Konstigt nog fanns det inga kryddinlägg för kökslådor på Ikea, men det visste jag finns på Designtorget, så när vi ändå skulle till Sickla och handla mat så gick vi in och köpte det där. Ordning och reda i lådorna. Det gillar jag.
På Hemtex, den eviga reabutiken, hittade vi fina badlakan och massa kuddar. Även om jag är nöjd med våra badlakan så lovade jag Hans att han skulle få köpa nya när vi flyttade. Så att de var nedsatta 50% kändes bra. Den här flytten börjar bli ganska dyr.
Nu har vi kompromissat klart angående de hemmagjorda pizzorna, dess utformning och innehåll. Jag fick min vilja igenom. Så klart. Vad trodde ni?
Det blir riven mozarella, tomatsås, skinka, färska tomater, basilika och färska champinjoner på pirren. Banan, ananas och kyckling går ju fetbort på pizza. Och Josefin som tycker om tonfisk på pizzan, näe!!!
Hur vill ni ha er hemmagjorda pizza?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer