Ikväll firar vi!

Om allt går som det ska flyttar vi in vår nya lägenhet om exakt 4 veckor!
Vi har inte skrivit kontrakt än så det är inte skrivet i sten, men livet är ju en räkmacka så även detta löser sig!
Vi har fått en trea på 78 kvadrat i Hammarby Sjöstad. Ingen aning om hur den ser ut men utifrån ser det helt perfekt ut!
Två balkonger, en jättestor trädgård med både kolonilotter, sandlåda och grillplats. På gården finns fyra olika sällskapsbord med stolar för våra gäster och vi har sol på ena balkongen hela dagen.
Ska försöka få tag på hyresvärden imorgon så vi kan få kolla på den, eller i alla fall se planlösningen.
Uppföljning imorgon alltså.
Ikväll äter vi pannkaka med hallon och lättkesella. 2030 är det Barnmorskorna på SVT 2.
Jag är så glad glad glad glad!!!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer