Inskolning dag 2

Idag kör vi andra dagen på inskolningen. Med blandat resultat.
Baxter var så trött redan vid 10 och somnade 1130 utan att ha kunnat äta. Han somnar ju redan vid 09 hemma ibland och nu ska vi förskjuta det till 1145…
Vi hade en mysig men tidig morgon hemma innan förskolan. Gräbsen har börjat hänga i soffan själva och chilla, så himla gulligt!


Vi har lite mindre än en kilometer till förskolan, jag ska mäta med Suuntoappen i iPhone på vägen hem. Just nu har vi ingen syskonvagn men Sixten älskar sin skateboard som sitter på sidan av Orbiten så det går jättebra än så länge.


Vi inviger vintermössorna idag. Det var frost på bilarna fortfarande klockan 09 imorse. Älskar att Baxter kan ta över alla fina kläder från Sixten. Den stickade mössan med skärm från Gap är grymt snygg!


Mitt paket från HM Home har äntligen kommit med mina badrumsgrejer, ni ska få sen. Vi går och hämtar det efter förskolan idag. Senare i kväll ska vi till Sickla Köpkvarter och träffa centrumledningen. Jag och några andra bloggare hjälper Sickla att anpassa sig till familjer, vårt nästa projekt är att inreda ett av amningsrummen. Här ska väljas tapeter och möbler!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer