Inspirationshelg på Torekov Hotell

Välkommen på en inspirationshelg tillsammans med Lofsangruppen!
För andra gången arrangerar Lofsangruppen en inspirationshelg på Torekov Hotell. Du får träffa mig och mitt team av personliga tränare, dietister, löpcoacher, naprapat och läkare.
Njut av Torekov hotell fredag kväll till söndag lunch tillsammans med oss coacher och nya vänner. Vi umgås genom inspirerande träning, workshops och föreläsningar, äter god mat i Torekov hotells bistro och njuter av långsam tid i spa-avdelningen eller en löprunda utmed havet.
Fyll på med inspiration och ny kunskap inom olika områden genom workshops och föreläsningar. Kom hem som ett starkare du med nya verktyg och insikter. Vi vill att du ska känna dig laddad både fysiskt och mentalt, både nu och inför framtiden.
För mer information om workshops, innehåll och tider: klicka på länken nedan så kommer du till en extern sida där du också anmäler dig. Du betalar med kort direkt vid anmälan och gör också alla val till vilka workshops du vill gå på där. Totalt är det 30 stycken olika workshops, pass och föreläsningar att välja mellan.
LÄNK TILL INBJUDAN
Vi har 60 platser totalt till helgen och det är först till kvarn som gäller så vänta inte med att boka dig om du vill vara med. Det kostar 4995:- per person, då ingår boende, mat och all träning.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer