Intervaller i grupp

Idag är det dags för nytt upplägg på mina crosstrainingpass. Förra treveckorsperioden körde vi 30sekundersintervaller där vi körde tre varv på tre övningar i fyra block. Det nya upplägget vi ska köra tre veckor framöver är två block med fyra övningar, 60, 45 och 30 sekunder per varv, tre varv. Vi kör bara egen kroppsvikt denna period och växlar kondition och styrka varannan övning. För att hålla koll på alla intervaller kör jag med en app som heter ultratimer där jag kan lägga in mina egna intervaller, den går in i musiken och säger till utefter mina valda tider. Kostar 15 spänn och värd varenda spänn!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer