Isbjörn of Sweden

Åh vad nöjd jag är med vad jag köpte på deras utförsäljning! Allting var nedsatt med 50% och fleecplaggen i samma material som i min nya tröja, Polartec kostade bara 50 spänn. Jag köpte skaljacka och skalbyxor till Sixten och Baxter och fodrad jacka och byxa att ha som komplement till overall nästa år till Sixten. De aprikosfärgade fleecetröjorna och väst i samma material kommer vara perfekta till hösten. Som sagt, så nöjd!
De fyller på med nya produkter ikväll och har öppet i morgon också, Öregrundsgatan 3 på Gärdet. I samma lokal säljs Vincentskor för 100 spänn styck också.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer