Isbjörn of Sweden

Mina gräbs är riktiga citykillar, uppvuxna på Drottninggatan mitt i city och numer boende på Södermalm har de inte haft någon naturlig vardagskontakt med stora snömängder, riktigt kallt väder eller ens snöhögar. På förskolan har de knappt tjäle i sandlådan och vi har använt dunjackor oftare än overaller till och från förskolan. Vi är ingen familj som hänger i lekparken efter förskolan, däremot gör vi äventyrliga saker tillsammans på semesterresor. När Sixten var nyfödd fick vi låna flera fleeceplagg från Isbjörn of Sweden, dåvarande Nanok, av min kompis Marie, jag älskade dem! Precis innan denna fjällresa fick barnen varsin uppsättning av overall, underställ med byxor och tröja samt vantar direkt från Isbjörn of Sweden att testa, framförallt tillsammans med vagnen ute i längdspåret och såklart i skidbacken.

Sixten fick feber på förmiddagen idag, helt otippat från ingenstans och var hemma med mormor hela dagen. Baxter däremot var i toppform och heltaggad på att gå ut i snön. Att se den lilla killen, den stora bebisen, fascineras över den 8 meter höga upplogade snöhögen och Baxters försiktiga steg genom decimeterhög snö var så härligt för mig som förälder. Från att respektfullt, nästan religiöst, klappa försiktigt på snön förvandlade snart Baxter sitt rörelsemönster till att yvigt gräva med vantarna genom snön, klättra uppför vallar och ramla platt i pudret. En sån glädje över ett nyupptäckt element!

Tack Isbjörn of Sweden för utrustningen till vår lilla multisportare!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer