Jobba, jobba joooobbaa!

Nu har vi accelererat Projekt Flyttpackning! I princip hela köket är nerpackat, ingen matlagning denna vecka med andra ord. Mest kläder och skor kvar, lite badrumspryttlar också så klart.
Det vore skönt om det mesta i lägenheten är nerpackat imorgon kväll för då slipper jag känna att jag måste fixa med det under måndag, tisdag och onsdag när Hans är bortrest. Städfirman kommer på fredag förmiddag och då måste ALLT vara undanplockat så att de kan städa så gott det går med alla kartonger och möbler i vägen.
I eftermiddag ska vi åka ut till Saltis och lämna lite möbler i min pappas garage sedan är vi bjudna på middag hos min syster och Henric. Det ser jag verkligen framemot!
Igår hyrde vi den senaste Harry Potterfilmen: Halvblodsprinsen. Även fast jag läst boken mindes jag faktiskt ingenting.
Filmen var mörk och sorglig. Lite läskig till och med. Nu har jag tappat räkningen, visst är det bara en film kvar som ska komma på bio? Sista boken har jag läst så jag vet hur allt slutar…

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer