Julbord på Oaxen

Idag bjöd Hans (som är VD i vårt företag) alla anställda på julbord ute på Oaxen på Djurgården. Hans älskar julbord och eftersom Oaxen är världsberömt för sitt har han längtat ända sen förra året då mitt tåg blev försenat och han missade sin bokning.
 
 I år höll det på att bli knas igen eftersom vi glömt ordna barnvakt men till slut stod vi med två stycken samtidigt som tur är.
 
 Vi tog Djurgårdsfärjan ut till Allmänna gränd och promenerade den korta biten till Bockholmen där Oaxen ligger precis vid bron. Det är ju sån enorm ojulstämning i Stockholm eftersom vi har typ 10 grader varmt det är mysigt att se alla ljus i stan på andra sidan vattnet.
 
 Oaxens julbord var i alla fall precis så fint som vi hört talas om. Ett litet format, inte så många bord, inga köer, låg ljudvolym, precis som jag vill ha det! Nästa julbord blir på julafton då vi äter middag på Copperhill i Åre. Julfirande på ett nytt sätt i år för mig!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer