Julkänsla med blommor

I samarbete med Interflora.
Jag som nästan jämt går omkring i träningskläder dagarna i ända älskar varje litet tecken på saker i vardagen som inte har med gym, hantlar, magnesium och gympaskor att göra!  Och få saker får mig så glad som att ha fina blommor hemma. Doften och färgerna gör mig helt lycklig! Och tack och lov har jag nästan jämt blommor hemma, bl a för att jag får blommor ganska ofta, i synnerhet när jag är ute och föreläser. Men jag är också bra på att ge bort blommor till andra. – En perfekt present och ett härligt sätt att visa omtanke och kärlek.

Gör det du också i jul! Ge lite ”flower effekt” till någon! (Kanske till dig själv?)

Gå in HÄR och kika på alla olika färdiga buketter och uppsättningar som finns, i massor av olika färger, storlekar och prisklasser. Den jag har här är en speciell julbukett med maffiga röda nyanser, ”Julmys stor”. Älskar den!
Om du beställer före 13.00 så levererar Interflora redan samma dag. Men kom ihåg att din julbeställning behöver göras innan 11.00 ‪den 23 dec‬ om den ska komma fram innan jul.”
 

God jul, alla blomälskare! ❤️
 
 
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer