Julpaket från Lofsangruppen

 Jag har glömt skriva här på bloggen (uppdaterar ju mycket oftare på Facebook och instagram) att vi har gjort ett julpaket från Lofsangruppen!
 
 Det är ett paket med 3 månader coachning online i vår app där du själv väljer inriktning, men som du får i present av någon annan. Egentligen kostar ett 3-månaderspaket 3995:- men fram till julaftonsmorgon så säljer vi 40 stycken paket för 3595:- istället.
 
 Den som köper och ger bort julklappen registrerar sig på Lofsangruppen.se och får ett underlag att kunna skriva ut och lägga under granen eller i julstrumpan. Sen när den som fått paketet vill starta sin coachning så skriver hen in alla sina uppgifter på en speciell sida och väljer inriktning och startdatum.
 
 Vi har redan sålt flera paket efter att jag la upp erbjudandet på instagram och Facebook men det finns några stycken av de totalt 40 paketen kvar.
 
 Läs mer på Lofsangruppen.se eller maila info@lofsan.se så hjälper jag dig!
 
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer