Katt i en hatt. Eller under sängen?

Har precis ätit god frukost: mellanfil med svenska jordgubbar, två grova smörgåsar med kalkon och ett stort glas oboy, ute på balkongen. Det är lyx för mig!
Tog mig en rejäl sovmorgon idag, vaknade vid halv elva. Vaknade först vid åtta i morse av att Hans kom in i sovrumet och sa att jag hade en katt under sängen. Trodde att han pratade i sömnen först. Sen öppnade jag ögonen och såg att han stod fullt påklädd. Det visade sig att grannens katt (kungen av loftgången) smygit in och bäddat in sig därunder. Jag föreslog att Hans skulle ta innebandyklubban och försöka putta ut honom. Det måste ha lyckats för 2 sekunder senare somnade jag om och när jag vaknade var det tomt under sängen.
Eller har jag drömt det här? Som gravid har man ju rätt sjuka drömmar till och från.
Ska skrota här hemma idag. Plocka fram alla bebiskläder så de får ta sig en tur i tvättmaskinen innan de åker in i bebisens byrå.
Min brorsdotter Signe, 4 månader gammal, har fått huggtänder. Det är inte lätt att växa upp som yngst i en kull med två hundar som äldre syskon.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer