Klapp & Klang

Ännu en hel dag på bortaplan men oj vad sliten jag blir på eftermiddagarna. Det börjar kännas i kropp och hjärna att vi går in i vecka 38 idag. Jag är i helt okej form fram till 14 men sedan dalar humöret och jag får kämpa för att hålla ögonen öppna och leendet på läpparna. När Hans kom hem ikväll gick jag och la mig direkt och sov 90 min. Det kändes bättre när jag vaknade.
Igår kväll såg vi den tredje filmen av fyra från Love Film som vi får testa via Buzzador. Filmen Remember Me med Robert Pattinson var så himla bra. Intressanta rollfigurer, mörk handling och sorglig upplösning. Jag rekommenderar verkligen den. Annars så är vi nöjda med Love Film, även om det känns lite märkligt att gå till 7/11 där vi normalt hyr filmer för att posta filmer till ett annat företag.


Idag besökte vi kyrkan i Orminge för att vara med på deras sångverksamhet Klapp & Klang tillsammans med de andra mammorna. Sixten och jag blev lite sena, han höll på att somna i bilen på vägen dit och var inte alls i form för att sjunga och dansa när vi kom fram. Han satt bara i min famn och sköt regelbundet fram underlappen och pep oroligt. Först när alla instrumenten kom fram tinade han upp och då blev det drag i ben och armar kan jag säga. Första mötet med ett piano lockade fram fingerfärdigheten och alla barnen trängdes för att få plats att slå på tangenterna.
Jag ska åka ut till Orminge nästa torsdag också, då kanske Sixten känner sig tryggare, när han känner igen sig, låtarna och sångledaren. Efteråt tänkte jag besöka den öppna förskolans verksamhet och se om det passar Sixten. Jag hoppas det, i november och december kommer det ju inte bli något besök på MiniSats för Sixtens del, i alla fall inte tillsammans med mig så vi behöver ha en annan verksamhet på dagarna som stimulerar honom när jag mest kommer att bära på bebis och amma.

Efter en trevlig lunch hemma hos Sofia i Björknäs åkte Sixten och jag vidare till Sats i Sickla. Sixtens dåliga form höll i sig och han var inte speciellt sugen på att leka inne hos Mia utan ville mest vara i hennes famn så jag körde bara 30 effektiva minuter, bättre än ingenting. Imorgon blir det en promenad ute i Boo tillsammans med Elin och Hugo, det ska bli trevligt. Sixten kändes lite varm nu ikväll, kanske feber kan förklara hans pipiga stämma idag, så jag hoppas inte det utvecklar sig under natten. I så fall blir det en dag hemma imorgon.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer