Knäböj, bicepscurl, axelpress och tricepspress i kombo

[videofyme id=”452273″ width=”480″ height=”270″]

Knäböj, bicepscurl, axelpress och tricepspress i kombo

Jag gillar övningar som involverar många muskelgrupper samtidigt och delar inte upp passen i olika muskler utan kör många muskler i alla pass. Det kan man göra om man kör upp till tre pass per vecka.
Kolla i klippet på hur varje del i övningen får sin egen uppmärksamhet och att bålen är stark hela vägen. Jag kör med 5kiloshantlar på klippet. Observera pulshöjaren direkt efteråt. Enkelt sätt att träna pulsen och förbränningen samtidigt i passet. In med pulshöjare efter varje styrkeövning!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer