Konferens i dagarna 2

I morgon åker jag iväg på konferens med min skola. Vi ska vara på en gård ute på Värmdö och sova över. Måndag och tisdag ägnas åt att utvärdera läsåret 08/09.
Jag som inte jobbat på flera månader (sedan i januari) har söndagsångest.
Jag oroar mig för att det inte ska finnas tillräckligt med kuddar för att jag ska kunna palla upp alla kroppsdelar på ett bekvämt sätt.
Måste dessutom packa en väska med kläder. Och smink och annat krafs. Herregud, har jag blivit lat de senaste månaderna? Allt känns bara så jobbigt.
Och jag är så trött, så trött, så trött.
Och har ont, ont, ont.
Snälla Gud, gör så att tiden går fortare.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer