Kurser och workshops hos Lofsangruppen i höst

Workshops och kurser

Lofsangruppen lägger stor vikt vid utbildning och kunskap, och vi brinner för att dela med oss av vårt kunnande och våra erfarenheter. Coachernas breda kompetensbas ligger till grund för utbudet av workshops och kurser som vi arrangerar i studion. Vill du ta din löpträning till nästa nivå eller lära dig mer om kost för löpare? Har du fött barn och vill komma igång på ett säkert sätt efter graviditeten? Ta hjälp av oss för att bygga en bra grund för dina första chins och pullups! Vi har workshops och kurser inom detta och mycket mer. En workshop är två timmar lång och kan vara teoretisk, praktisk, eller både och. Våra kurser sträcker sig över flera tillfällen. Att delta i en workshop kostar 600 kr. Anmälan är bindande, men om du får förhinder så går det bra att överlåta platsen åt en vän. Alla våra workshops för hösten 2016 lägger vi ut inom kort, men här kommer våra kurser redan nu!

VÅRA KURSER HÖSTEN 2016

 
STARK START PÅ DAGEN!
 
Vill du kickstarta hösten, få en nytändning i träningen, träna tillsammans med andra, och dessutom plocka med dig ett träningsprogram för din egen fortsättning?
 
Nu laddar vi för 6 veckors utomhusträning för dig som vill starta dagen på bästa sätt med frisk luft och mycket energi tillsammans med andra. Det blir intensiv, tuff och lekfull träning för att bygga styrka, kondition och uthållighet. Vi kommer framförallt jobba med kroppsvikt för att lägga fokus på lättillgänglig, rolig och effektiv träning. Du får ta del av den starka gemenskap, pepp och motivation som gruppträningen ger under ledning av Lofsangruppens coach och PT Maja Eliasson. Du behöver inte vara träningsvan, det här passar alla oavsett nivå.
 
Vi träffas 2 gånger i veckan för 45 minuters träning i Tanto på Södermalm! Efter avslut får du dessutom med dig ett 6-veckorsprogram för utomhusträning. Duschmöjlighet efter varje pass finns i vår studio på Rosenlundsgatan 32B nära Södra station och Mariatorget.
 
Period: 24 augusti – 30 september
Tider: Onsdagar och fredagar kl. 6.30
Plats: Tanto, Södermalm.
Pris: 2 400 kr för 12 träningspass betalas via bankgiro
Anmälan: maja@lofsan.se
 
PT SMALL GROUP: BASÖVNINGAR
För dig som vill bli stark och träna ihop med andra. I en PT Small Group får du de bästa av båda världar – träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp.
 
I vår Small Group är ni max 8 personer som tillsammans går igenom basövningar såsom knäböj, marklyft, och bänkpress. Vi drar, pressar och bär tungt, och jobbar med olika redskap som skivstång, kettlebells, hantlar, ringar och kroppsvikt. Varje tillfälle kör vi med extra fokus på en basövning för att sedan avsluta timmen med assisterande övningar och köra igenom kroppen. Varje tillfälle är 60 minuter långt och vi träffas vid 6 tillfällen per grupp  i Lofsangruppens studio på Södermalm. Du behöver inte vara van att lyfta tungt eller träna på gym, alla träningspass individanpassas.
 
Vi har 3 grupper: 2 på tisdagar med Sara Wiss och Maja Eliasson som coacher och 1 på torsdagar med Lena Ovegård och Jenny Strandljung.
 
Period: Vecka 33 till och med vecka 38
Tider:
Grupp 1 Tisdagar kl. 18.00.
Grupp 2 Tisdagar kl. 19.00.
Grupp 3 Torsdagar kl 18.00.
Plats:  Lofsangruppens Studio Rosenlundsgatan 32B.
Pris: 2250 kr för 6 träningspass, betalas via bankgiro
Anmälan tisdagar: maja@lofsan.se
Anmälan torsdagar: lena@lofsan.se
 
PT SMALL GROUP: Träning efter graviditet
 
Träna i en PT Small group, du får det bästa av båda världar – träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp med max 8 deltagare.
Vi kommer att fokusera på säker och effektiv träning efter graviditeten på individnivå. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma.
Varje tillfälle är 55 minuter långt. Vi har 2 grupper: onsdagar tillsammans med våra coacher Lena Ovegård och Sophia Lind Hubinette och fredagar tillsammans med Sara Wiss och Jenny Strandljung. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen.
 
Period: Vecka 33 till och med vecka 38
Tider:
Grupp 1: Onsdagar kl 10.00
Grupp 2: Fredagar kl 10.00
Plats:  Lofsangruppens Studio Rosenlundsgatan 32B
Pris: 2250 kr för 6 träningspass, betalas via bankgiro
Anmälan onsdagar: sophia@lofsan.se
Anmälan fredagar: sara.wiss@lofsan.se
IMG_0745 IMG_0725 IMG_0750

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer