Kvalitetstid ger ny energi

Jag har varit ledig från jobbet hela helgen, annars kör jag alltid en klass på söndagsmorgnar. Det är faktiskt större skillnad än vad man kan tro att inte bryta helgen med ett par timmars jobb. Jag brukar inte känna mig återhämtad på söndag kväll och helgen känns ofta kort. Den här helgen känns både lång och effektiv som i att jag hunnit göra de grejer jag haft för avsikt för. Vi har umgåtts mycket ända sedan fredags kväll när Hans kom hem från sin tjänsteresa, egentligen bara med avbrott för varsitt träningspass på söndagsmorgonen. Min huvudvärk har släppt lite och kommit lite till och från istället för att vara konstant som den varit någon vecka. Det känns med andra ord mycket bättre i kroppen och jag känner mig laddad och redo att ta mig an en ny vecka. Hans har några konferenser och en tjänsteresa till Geneve hela veckoslutet inbokad så jag kommer få ta ett lite tyngre lass med barnen än vanligtvis. Men på fredag kommer min mamma hit och sover över här. Då kan jag fokusera lite på uppladdningen inför testerna till Gladiatorerna på fredagskvällen och natten trots att Hans är bortrest.

Tills dess ska jag fokusera på alla mina grymma PT-kunder; Petra; Mackan och Titti kämpar på i IQ-testet till exempel. Med kvalitetstid under helgen så är en intensiv arbetsvecka med lite knepiga arbetstider inga problem, mer sånt till familjer tycker jag!

Bilder från vår semester på Österlen för ett par veckor sedan… Det var kvalitetstid… 🙂

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer