Kvällshäng i Järla Sjö

Ikväll besökte jag och gräbsen deras mormor som bor i Järla Sjö. Jag gungade i hammocken medan Sixten och Baxter lekte med alla våra gamla leksaker som min mamma sparat. Det var kvalitet på leksakerna på 80-talet. Trälådan är från 1940 och är en förpackning till portvin. Min morfar satte på hjul på den när min mamma var liten och den är perfekt som en bil, klarar 25 kilo och rymmer två små gräbs. Det finns spännande myror att pilla på också.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer