Lansering av nya barnkanalen Disney Junior

Vilken kändisspotting det blev idag uppe på lanseringen av den nya barnkanalen Disney Junior (tips: rolig hemsida med spel och avsnitt att se på) på Marriot Courtyard på Kungsholmen. Jag tycker att sånt är spännande. Det är även intressant att se att deras ungar också är trotsiga, blyga eller snoriga. Precis som vilka ungar som helst. 😉
Vi bjöds på korv med bröd, fruktsallad och smoothies medan barnen hade fullt sjå med att utföra olika uppdrag där de skulle samla in guldpengar. Guldpengarna byttes in mot ett fint diplom och som avslut fick barnen varsin goodiebag, med Lego precis som Tom hoppats på. Sixten blev överlycklig över verktygen från Händige Manny som låg i hans påse. Hammaren Pang och Spännrik är Sixtens bästa vänner ikväll kan jag säga. Annars var Musse och Mimmie populära hos alla barn, många bilder och kramar blev det.

Det var kul att eventet både passade 2-åringar och 8-åringar. Det gick att anpassa nivån efter ålder och tjejerna och killarna som var utklädda till pirater gjorde ett superjobb.

Sixten ville både skaka hand och krama Musse. Mimmie fick ingenting.

Vi tog med Sixens cykel under vagnen på vägen dit så att han kunde cykla hem. Han har blicken stadigt fäst ner i gatan men det kommer väl en dag då han tittar framåt också… Mina nya kängor är svinsköna och bekväma. Massa nitar på utsidorna och dragkedja på insidan så att de är lätta att ta på. I like!

Jag känner mig lite lätt nedstämd när det går flera dagar utan träning. Nu är det fem dagar sedan jag cyklade i tisdags men imorgon ska jag köra min SatsBaby-klass på Sats Stadion igen. Det är helt nya koreografi och i början måste jag gå och tänka på den hela tiden för att den ska sätta sig. Det är tur att hjärnan får liiiite stimulans ändå trots att jag är hemma mycket på dagarna med barnen. Sixten har varit lite hängig och stannade hemma med mig förra veckan till och från. Jag trodde att det ade vänt men nu ikväll låter hans luftrör riktigt dåliga så imorgon får han vara hemma igen. Morfar kommer och leker när jag jobbar.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer