Lekkväll med Elvira

Idag var Sixten och jag hemma hos Marie för att leka med Elvira, 19 månader. Denna tös (Elvira alltså) är en riktig brutta med skinn på näsan. Självständig, driftig och företagsam. Och en riktig hjälpreda! Hon vill coacha Sixten när det gäller kräkstorkning och hur man för sig. Sixten garvade åt Elvira!
Marie och jag pratade bebisar, åt middag och fikade. Jättemysigt!
Marie och hennes familj ute i Svinninge, norr om Stockholm, långt från oss med andra ord och det är därför svårt att få till träffar. Men med lite pusslande så Sixten och jag kunde åka bil utan att behöva sitta i köer gick det smidigt!
Sixten spenderade tisdagen med att sova och att kräkas. Sova och kräkas. Sova och kräkas.
Sixtens vinstlott: aldrig ont i magen
Sixtens nitlott: en dysfunktionell magmun som levererar extremt välfördelade spyor titt som tätt.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer