Lidingö Triathlon 2011

Igår tävlade Hans i årets första triathlontävling, Lidingö Triathlon. Han kör i sprintklassen, alldeles lagom för oss som står i publiken. 🙂 Simning i havet, cykling i skogen och löpning avverkas efterhand. Jag hatar att simma så ni kommer aldrig se mig på startlinjen…
Jag hade med mig nanny Agnes som höll koll på minst ett barn medan jag fotade och hejade. Min kompis Chrille tävlade också så Anna var där med några kompisar för att heja, roligt!

Det blev en lång dag och vi missade Lykkas 2-årskalas, det är många aktiviteter som trängs på helgerna i augusti!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer