Like a new one

Tänk vad ett par timmar med 100% fokus på mig själv gör för känslan!
Jag känner mig som en helt ny människa efter att ha tagit en powernap under fransförlängningen och blivit ompysslad både kring ögonen och på naglarna. För mig som jobbar och vardagar i träningskläder, använder få smycken och nästan inget smink så gör det stor skillnad att med fransar och naglar.
På vägen hem från Odenplan så köpte jag sashimi åt Hans och mig så när han kommer hem från Göteborg sent ikväll ska vi lyxa till det med massa lax och prat. Imorgon väntar en dag på gymmet för mig och PT-kunder. Jag gillar verkligen variationen jag har i mina arbetsuppgifter just nu. Att jobba med samma sak 5 dagar i veckan är inte min grej. Variationen, utmaningarna och mitt genuina intresse är tre viktiga faktorer till varför jag trivs så bra med mitt jobb just nu.


No makeup and I love it! Säg till om ni vill boka tid.


Jag köpte ett nytt doftljus till mitt badrum på Odenplans skönhetscenter. Det påminner om Clean-parfym-serien med doft av bomull och nytvättat. Fräscht! Jag frågade Elin som äger salongen om hon kunde ge rabatt till mina läsare på nagelförlängning och gullig som hon är gör hon era naglar för 590:- istället för 900:-. Boka på 073-579 93 12 och hälsa från mig bara! Jag åker över hela stan för att just Elin ska pyssla om mig en stund precis som att mina PT-kunder åker långt för att träna med mig. Det är ett bra betyg! 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer