Lil´B – svag men ändå stark

Den här lilla killen har haft fyra riktigt tuffa månader bakom sig. Mer än halva hans liv har bestått av gråt, gnäll, hosta och snor. Vi försöker hjälpa honom så mycket vi kan men vi känner oss bara hjälplösa. Vi är vakna om nätterna; buffar, klappar, går, vaggar. Inget hjälper. Symtomen avlöser varandra, när ögoninfektionen äntligen försvann eskalerade hostan och snuvan. Han försöker hålla humöret uppe men sorgen lyser igenom hans ögon och det leende vi alltid fått är sällsynt nu.Jag kan göra vad som helst för att Baxter ska bli frisk och glad igen. Barn ska inte behöva vara ledsna.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer