Lite shopping & första cykelturen

Jag har fått tips om en dunväst som tydligen ska passa Sixtens stil, lite Hilfigerkänsla. Den ska finnas på Kapp Ahl så jag måste gå och titta. Det är snyggt och praktiskt med dunväst på hösten tycker jag.
Sedan ska Sixten få cykla hem från förskolan för första gången. Han har aldrig använt sin springcykel utomhus nån gång men idag har jag tålamod och bärsele med så om han inte orkar gör det inget. Vi har 700 meter hem men vi ska nog handla lite mat också.
Men det är praktiskt att ha en vagn där man kan förvara en cykel utan problem. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer