Lite smått å gott

Ett stort tack för alla era gratulationer! Ni har många frågor om graviditeten och min träning, jag ska svara på dem så småningom så ni som undrar över mer hinner ställa dem också, give them to me!
Igår bröt Sixtens femte tand, den andra framtanden ut genom tandköttet. Tre tänder på 10 dagar måste vara tufft för lillgrabben, inte konstigt han har varit gnällig! Fast idag har varit en riktigt bra dag och han somnade fint vid 21. Vi får se hur natten blir.
Det blir en lite knasig träningsvecka; hård styrka i måndags, spinning igår, imorgon och på fredag ska jag jobba och då blir min egen träning åsidosatt eftersom Sixten bara orkar 60 min på minisats. Men han röjer ju järnet under den tiden. Kanske hinner jag iväg en stund på eftermiddagen?
I helgen blir det dock två tuffa pass så kroppen får så det räcker. Det är framförallt mentalt som jag suktar efter att svettas och trötta ut musklerna och lungorna.
Ikväll köpte vi med oss sushi från Mama-Kai på Observatoriegatan, den var riktigt bra! Lax och rullar med frön på utsidan är mina favoriter. Räkan har jag tröttnat på. Vilka är dina sushifavoriter?

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer