Dagens Sixten

Idag har vi lekt i både “vår” park i Tegnérlunden men också invigt Vasaparken. Ett riktigt barnvagnsinferno blandat med kaosartade förskolegrupper. Sixten gillade rutschkanorna och jag blev nyfiken på deras öppna förskola så vi kommer tillbaka!
Solen värmde skönt och jag tog t.o.m. av mig dunvästen. Lunch åt vi i Hötorgshallen, den följdes av en powernap i sängen.
Sixten är idag klädd i fiskartröja och stickad mössa från Gap, jeanstofflorna kommer från Eloide details.

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer