Lofsan & Lil' B On stage – SatsBaby

Idag var det dags för mig och Baxter att köra vårt första SatsBabypass som instruktörsduo. Det gick inte alls kan jag säga.
Jag har försökt förbereda mig så mycket som möjligt under de två senaste veckorna men tydligen inte tillräckligt för när Baxter blev missnöjd redan under första låten tappade jag fokus. Han kom sig aldrig utan blev bara argare och argare. Han är sådan, han Baxter. Han har höga toppar men extremt djupa dalar. Jag behöver ha en högre lägstanivå så att jag håller tungan rätt i mun även när det hettar till. Jag är ingen “aerobicstjej” och kommer nog aldrig att bli det så att överhuvudtaget stå däruppe på scenen är en utmaning för mig. Lägg sedan till en steplåda och en skrikande Baxter så förstår ni projektet. 🙂
Fantastiska Lina hjälpte mig med att först trösta Baxter och till slut gå ut med honom. Stort tack Lina! Jag kände mig i alla fall som sämsta instruktören och fick hjärnsläpp och hade noll koll men vad fasen, bara att släppa och gå vidare. Jag måste gnugga koreografin mer till nästa måndag och så hoppas jag att Baxter är gladare då. Jag får förbereda bärselen så att han kan sitta där om han blir missnöjd. Jag vill verkligen ha den här klassen fram till sommaren men inte på bekostnad Baxter välbefinnande. Ni kan väl hålla tummarna för oss nästa måndag?!
Efter passet ville jag bara åka hem och gråta, jag är ju inte mer än mänsklig. Vi sov två timmar alla tre och när jag vaknade kändes det mycket bättre och nu har jag lämnat den gumman bakom mig. Nya tag för den här mamman!!!
Jag tar revansch redan imorgon när jag har mitt första Crosstrainingpass sedan i juni. 19 stycken står på reservlistan till 24 platser så det känns roligt och smickrande. Jag har ordnat musik ikväll och ska finslipa på upplägget i morgon förmiddag. Det blir riktigt tufft och utmanande pass, kul!
Dagens outfits på två matchande bröder:
Tröjor från Ralph Lauren, Sixtens jeans och jeansjacka från Levi’s, Baxters jeans Kapp Ahl, Converseskor på båda två.
Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Baxters 2-årskalas

Om jag tidigare känt mig lite ledsen över att vi inte haft något ordentligt kalas för Baxter sedan han föddes så har alla de känslorna försvunnit efter det brakfirande han fick idag. Vi hade två intensiva timmar där våra och Baxters familjer och vänner var på besök med paket, tårtor och bullar i all oändlighet. […]

Läs mer

För 2 år sedan – Baxters förlossningsberättelse

I natt var det exakt 2 år sedan jag låg hemma på Kammakargatan med värkar och Baxter på väg ut från magen. Det var ett omtumlande dygn där jag både hade hand om Sixten som nybliven 1-åring, födde mitt andra barn tillsammans med min syster Agnes som coach och mognade något oerhört, jag växte upp […]

Läs mer