Lofsan på Blogger Boot Camp

Det har varit en helt fantastisk dag på Blogger Boot Camp! Vilket flyt kan man ha med vädret en lördag i mars? Knallblå himmel och ett par minusgrader med en strålande sol! Om passet kallas för Mudmania så utlovades för lite lera för den slapp vi men passet var tillräckligt tufft även utan leran. 🙂
Vi joggade från Sats Hötorget till Humlegården som uppvärmning sedan körde vi två varv med 12 stycken 1-minutare. Alla övningar var med bara kroppsvikten, antingen sin egen, kompisens eller båda tvås. En del av övningarna kommer ni att se på PT-skolan på TV4 Nyhetsmorgon framöver men här är bland annat en övning som jag kallar för sockervadden där man snurrar kompisen runt midjan. 🙂
Instagrambilder från Lisa och Life in cerise!


Här grymma brudar som kämpade tillsammans. Jag blev riktigt imponerad av tjejerna som “satte” riktigt svåra övningar på första försöket.


Starka Lisa och Betty bl.a.!


Fina Annah


Efter lunch så gjorde jag en föreläsning om hur man bygger upp en stor och uppskattad träningsblogg. Jag pratade om fyra frågor man hela tiden kan jobba utifrån när man bloggar:
VAD vill jag blogga om?
Till VEM vill jag rikta mig?
VARFÖR ska jag blogga om detta?
HUR ska jag uttrycka mig formmässigt?
Genom att arbeta med bloggen och hela tiden svara på dessa fyra frågor så får du ett bra innehåll, en tydlig målgrupp med ett klart syfte och en tilltalande form. Jag har haft dessa aspekter med mig hela tiden de senaste åren och med dom så började min blogg att växa till att idag vara Sveriges största träningsblogg. Det är många som önskar mer inlägg om hur man ska tänka kring sin blogg så det är på G åt er.
Men nu ska vi äta tacos och glass härhemma och jobba på lördagskänslan. Jag hade gärna hängt med alla bloggtjejer hela kvällen och inspirerats men jag har min mammaplikt att fylla också. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer