Lofsangruppen expanderar

I takt med att min onlinetjänst Lofsangruppens klientantal ökar har jag ytterligare en gång fått handplocka en coach till teamet. Det känns oerhört roligt att få presentera vår nya coach Teresa Pekkanen, även känd som bloggaren Tumadre.
DSC_0037
Jag har känt Teresa flera år och har följt hennes träningsresa på nära håll. Teresa gick från ingen träning alls till att börja träna hemma till att nu vara en mycket lösningsorienterad licensierad personlig tränare, utbildad hos The Academy. Hos Lofsangruppen kommer hon att bidra med sin kunskap om att komma igång med träning och skapa balans i vardagen. Vi har stor efterfrågan på coaching inom just detta, att forma en hållbar livsstil, och Teresas personliga erfarenhet i kombination med hennes kunskap ser jag som en stor tillgång för våra klienter.
Rhodos
Igår onsdags eftermiddag lämnade hela familjen Sverige för att kommande vecka “äta frukost, bada och äta glass” på Rhodos. Och fira min 30-årsdag. Under den här veckan kommer jag att vara mindre aktiv i bloggen men desto mer aktiv på Instagram. Följ mig gärna där, ni hittar mig som @lofsans.
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer