London Dag 1

Jag berättade i förra inlägget om hur bra bemötande vi fick av SAS på flyget mellan Arlanda och Heathrow, toppen! Båda killarna sov nästan hela resan och sedan blev de adopterade av varsin flygvärdinna så sista stunden gick snabbt den med. Hans jobbade och jag bloggade. 🙂
Vi tog Heathrow Express till Paddington Station och gick till hotellet därifrån. Skönt att få röra på sig efter nästan två dygns resande. Det känns som tidig vår här, jag har tunn jacka och skinnstövlar.
Vi lämnade bagaget på rummet, ammade lite och sedan gick vi till Pizza Hut i närheten. Jag är så himla trött på all skitmat vi ätit senaste veckorna. Igår kväll köpte vi sushi och den här veckan blir det banne mig mycket sallad och förhoppningsvis prima sushi också. Jag gillar inte känslan pizza och för fet mat ger. Min mage är alldeles för känslig för onyttig mat.
Vi gick en sväng upp till Regent street efter att vi packat upp bagaget. Jag funderar nämligen på att köpa en tvillingparaplyvagn att ha i bilen och när vi reser. Det är ett mycket större utbud här och bra priser jämfört med Sverige. Tänk att det mesta är dyrare i Sverige. Vi får se hur jag gör, de flesta modeller hade 4-5 dagar leveranstid så då hinner den kanske inte komma innan vi åker hem.
Baxter har varit så glad hela dagen idag. Han sover ju fortfarande väldigt mycket, jag har ju bara att jämföra med Sixten, men är i toppform så fort han är vaken. Hans har börjat kunna både trösta och söva nu, första gången i Mexico. Innan har bara amning funkat. I fredags började Baxter vända på sig och idag måndag kan han det helt utan problem. Baxter blir 11 veckor imorgon, ska se hur gammal Sixten var när han vände sig för första gången. Jag minns Sixten som både större och mer stabil än Baxter men jag kan verkligen minnas fel. Baxter gillar i alla fall att ligga på mage, det gjorde inte Sixten, och så somnar han så fort man stoppar in en napp och lägger en filt över ansiktet. Komplicerad unge. 🙂
Lägger in lite mobilbilder från resan, systemkamerabilder kommer senare.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer