Löparfrukost med Icebreaker och Running Sweden

Imorse cyklade jag ut till Djurgården för att delta på ett löparpass tillsammans med Running Sweden och sedan frukost på Flickorna Helin Voltaire. Arrangör av löparfrukosten var klädmärket Icebreaker.

Morgonens löparmamma

Icebreaker är ett klädmärke där alla plagg består av merinoull från Nya Zeeland. Inuti plagget finns ett ID-nummer som du kan spåra för att se vilken fårfarm ullet i just din tröja eller byxa kommer ifrån. Det finns olika sorters byxor, underställ, träningstajts, träningslinnen, mellanlager, strumpor och sportBH i kollektionen.


Icebreakers representant berättar om historien bakom klädmärket och varför merinoull är så bra för oss som tränar utomhus. Alla plaggen är helt antibakteriella och behöver inte tvättas mellan träningspassen, de svalkar i värme och värmer i kyla.


Alvar och löparmamma Milla var självklart på plats för att lyssna och sedan prova plaggen under en löparrunda. Milla kör en formtoppning just nu i sin blogg, in och inspireras!


Alvar har en åkpåse från The Buppa Brand i softshellmaterial och åker i en löparvagn från Babyjogger.

Löparproffsen Lisa Blommé, gravid i vecka 28 och Rubin McRae coachade oss under löprundan med tekniktips. Jag fick beröm av Rubin, 🙂

Vi fick alla varsin tröja att testa under passet, älskar knallrosaröda färgen!

Två bilder på mig lånade av Miss Agda…

Efter löppasset smakade frukosten inne på caféet extra gott, jag åt massa turkisk yoghurt med nötter och blåbär. Tjejen i mitten jobbar som journalist på Blossom Magazine och SparkibakenTerese är till höger.

Alvar saknade nog sin kompis Baxter fast jag tyckte att det var skönt att få äta i lugn och ro för en gångs skull. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer