Löparguide i Topphälsa

Ikväll har jag varit på Rival på Mariatorget för att inspireras av det kvinnliga nätverket 4Good och deras föreläsningar. I goodiebagen från eventet låg min favorittidning Topphälsa (som jag åker tillsammans med till Playitas vecka 46). I numret finns en 18 sidor stor löparguide där jag har fått hela 9(!) sidor att dela med mig av träningsinspiration, måltips, löpargarderobsguide och mina favoritstyrkeövningar för löpare.
 
 Det känns väldigt konstigt att se mig själv på alla sidor men jag tycker framförallt att det är fantastiskt kul att få dela med mig av all min kunskap i fler kanaler och forum än i bloggen. I höst är jag med i ytterligare två tidningar med intervjuer och bilder, totalt fyra stycken träningstidningar denna höst!
 
 Jag önskar och hoppas att ni tycker om de budskap jag vill förmedla och känner att de kan få vara med er i er träningsvardag. Jag vill att vi alla sätter realistiska och sunda mål som ökar kvaliteten på våra liv och ger oss den glöd vi förtjänar. Varje dag.
 


Det är så roligt att Topphälsa lyfter fram mitt älskade Lofsangruppen. Jag brinner verkligen för den!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer