Löparskola med Annika Sjöö

I dag träffade jag träningsprofilen Annika Sjöö som var på besök i Stockholm för att vara med på Malou Efter tio. Vi spelade in en löparskola i fem avsnitt som vi kommer att visa på våra bloggar varje onsdag framöver. Dessa avsnitt vänder sig till dig som är van att jogga men vill bli lite snabbare, lite starkare och stabilare som löpare. Vi kommer att fokusera på teknikövningar i filmerna. Om du dessutom vill ha färdiga träningsprogram att följa finns Röhnisch Running School som jag har skapat tillsammans med Ida. Om du vill ha individuellt utformad träningscoachning online finns alltid Lofsangruppen också. I mars kommer jag att tillsammans med sjukgymnast och yogafröken Louise Kjellberg ta med mig ett gäng tjejer till Thailand för en kombinerad sol- och träningssemester.
Valmöjligheterna för dig som vill satsa lite extra på din löpträning är många!
Skärmavbild 2014-11-18 kl. 16.45.35

Här är några skärmdumpar från våra filmer som ni kommer att få ta del av!

Skärmavbild 2014-11-18 kl. 16.46.05
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer