Löparskola på TV4 Nyhetsmorgon

Vad roligt att ni alla nappar på min löparskola! Jag ska lägga upp klippet från TV4 play strax för er som missade det i morse. Responsen jag får från TV-tittare och bloggläsare är helt fantastisk och jag är så glad att jag får den här möjligheten!
Efter TV4 i morse så tog vi hela familjen en promenad till den nya gallerian i Hornstull för att titta lite. Kul och spännande klädbutiker och en mycket fin Hemköp glädjer oss. Jag har sovit några timmar på eftermiddagen men nu är det dags att laga middag till barnen och förbereda för en ny vecka. Imorgon ska Hans och jag på date och se Schyffert och Björn Gustafsson på Rival. Är det någon av er som sett föreställningen? Vad tyckte ni?


Jenny Alversjö och jag.


Hans följer alltid med till studion.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer