Löpning i häpnadsväckande miljö

Med tunga regnmoln hängande i luften sprang Hans och jag längs havet från Rammsjöstrand mot Torekov idag. Det är en helt fantastisk kustlinje här och miljön är oerhört vacker. Med de svarta molnen som ram avverkade vi kilometrar över stenar och sank, hälsade på kossor och fick oss en historielektion på köpet när vi passerade historiska minnesplatser över gamla stenbrott.
Tillbaka på tomten körde vi fem övningar med TRX för rygg, biceps, triceps och bröst. Magen kommer på köpet i TRX.
Lagom till att vi var klara kom de tunga dropparna så nu kan vi med gott samvete följa OS-simningarna inomhus. Med jordgubbar och grädde såklart.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer