Loppipodden med Hormoner och hemorrojder

För några veckor sedan var jag på mässan Underbara Barn i Älvsjö och träffade tjejerna bakom bloggen Hormoner och hemorrojder. De spelade in en podcastserie med olika teman och gäster. Alla avsnitt finns nu att lyssna på hos Itunes och där finns mitt avsnitt som handlar om träning för kvinnor, hur man bör hantera barn som riskerar att bli överviktiga och vad man ska tänka på kring träning efter graviditet.
Läs mer om podden.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer