En söndag med loppis, träning, regn och Mälarpaviljongen

Vi hade planerat in ett besök på Hornstulls loppis under förmiddagen och promenerade dit träningsombytta efter en sovmorgon till 11. Mycket folk, ganska mörk belysning men absolut värt ett besök! Jag är själv ganska anti begagnade kläder, skor och liknande, tycker mest de luktar lite konstigt. Men jag hade en tanke om att hitta något användbart till bebisen till ett bra pris. Och det gjorde jag! Det bidde en ljusblå joggingoverall i fleece med små öron på luvan och en asnice brun POP overall, perfekt i vagnen till hösten. Totalt 100 spänn! Som hittat som syster Elin uttryckte det! Jag säger: ett kap! Nu blir det tvättmaskin för dem och sen vikas och upp i garderoben och vänta på ägar´n.
Vi följde upp loppisen med ett besök på ett av våra personliga favoritsatscenter Hornstull. På schemat stod rygg och bicepsträning. Jag har ofta ont i ryggen nuförtiden, magen drar liksom fram allt på framsidan så det är skönt att göra övningar för att sträcka ut.
Under promenaden över Västerbron öppnade sig himlen och regnet vräkte ner men, hög sommarkänslefaktor!
Efter en dusch och olivoljeinsmörjning av maggen gick vi ner till vår nya favoritpärla: Mälarpaviljongen. Vi delade på en skagensmörgås på rågbröd till förrätt. Sen erövrade vi jätteburgarna med bacon och stark dressing. (De 20 rödlöksringarna var ett meck att pilla bort!) Som avslutning valde jag en kladdkakebit med grädde och Hans blev missnöjd med sin kaka av snickersvariant.
Allt som allt var det bra mat, solen sken och vi upptäckte att det från vårt bord såg ut som att Högalidkyrkan bara har ett torn.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer