Lördag med 2-årskalas

Vilken underbar helg vi har haft! Helgen startade ju med värsta sockerinfernot i fredags kväll tillsammans med Agnes och Henric framför en film. Jag hyrde faktiskt The American och Salt också, får ha dem i en vecka så det är ingen brådska att se dem.
I går förmiddag skulle vi ha haft Ida, Alfvan och Alex med barn här men Sixten hostade så mycket under kvällen och natten, väckte sig själv typ varje kvart och jag hann knappt tillbaka till mitt sovrum innan han vaknade inne hos sig igen. Så; mitt i natten ställde jag in kalaset, både med omtanke om Malte som än så länge inte kommit i kontakt med så kallade dagisbasilusker men också eftersom vi hade inbjudningar till två stora 2-årskalas som jag sett fram emot så mycket och hellre sparar Sixtens energi till.
I och för sig vaknade Sixten helt oberörd efter nattens äventyr och var relativt fräsch så kanske hade det funkat med playdate i alla fall… Jaja.
Barnens kusin på min sida fyller 2 år och bjöd på stort baluns. Hela tjocka släkten och presentinferno. Precis som det ska vara med andra ord.

Våra presenter: en stickad jumpsuit från Gap och rosa Converse limited edition.

Converse med dold kardborre och stretchsnörning så att barnet kan ta på sig skorna själv.

Min nya jeansskjorta, vårens trend!

Köpt på Gstar i Pub.

Klackarna var ett mindre smart val med tanke på isbanan upp till garaget. Tur att jag kunde använda barnvagnen som rullator…

Dagens Sixten i sin nya jeansskjorta från Zara och jeans från Gap.

Dagens Baxter matchar brorsan med jeansskjorta och jeans från Zara samt vita Converse.

Fodrad hoodie från Gap, scarf från Zara och vita Conversesneakers.

Snajdig rock från Zara på Backan.

Sixten har lärt sig från sin far: hans plats är vid spisen.

En bekant vän från det Renmanska Palatset. Hälge.

Hur snyggt är det inte med en Laminofåtölj i ett barnrum då? Vill ha! Och en retrolastbil.

Amen godmorgon Baxter!

Henric borde söka jobb som fotoassistent med tanke på hur bra han fångade Lil´B:s uppmärksamhet. 🙂

My love!

Så liten men ändå så stor. Baxter alltså.

Mission Impossible: att få Sixten att vara still 2 sekunder.

Det får duga!

Fina jeanskillar!

Backan “bulimikern” Renman. Ja, han stoppar in hela handen. Och ja, han kräks av det.

Han är på väg framåt, en söt liten rumpa i luften!

Sixten var i toppform hos morbror Henric.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer