Lördag på Sandhamn

Vi stannade uppe sent, Hans och jag. Det är så sällan vi är ensamma utan Sixten så det behövdes, annars handlar allt om att prata om och med Sickan och att ge honom uppmärksamhet. Nu fick vi “bara vara” en stund.
Vi tog oss en sovmorgon till över åtta på söndagen så vi var inte i restaurangen förrän vid nio. Då var det fullt ös och till och med hotellets festprissar hade tagit sig upp ur sängen.

Dags för hotellfrukost!


Sixten har ny tisha från Levi´s, inköpt i New York såklart!


Direkt efter frukost bytte vi om till badkläder och gick ner till relaxen. Vi var ensamma idag med, lyx! Vi höll oss i bubbelpoolen hela tiden och Sixten njöt verkligen. Jag måste bli bättre på att gå iväg och bada med honom. Kanske någon vän med pool vill bjuda hem oss på lite bad? 😉


Efter bad och dusch packade vi ihop oss och checkade ut. Även idag var det varm i solen men kyliga vindar svepte in från havet. Vi mös en stund på kajen innan vi gick en sväng på ön.

En stund i solen


Dacapo på räklådan


Vi hade hoppats på att få åka ångbåt in till stan igen men den gick inte på någon bra tid så det slutade med att vi tog Cinderellabåten igen. Hans och Sixten stod ute på fören långa delar av resan och Sixten var helt förhäxad av alla vågor, allt vatten och skum, han älskar ju vatten den grabben!
Vi klev i land på Strandvägen lagom till att se ledaren av Stockholm Marathon passera på Strandvägen efter 3 mils löpning. Vi hann även se de 10 första damerna medans vi gick hemåt. Vi stannade till vid Kungsan och köpte oss varsin crêpes i ett av stånden. Jag tog en enkel variant med nutella men Hans slog på stort med allt gott som går att tänka sig.

Crêpes i Kungsan


När jag kom hem såg jag att min kompis Lisa hade sprungit i mål på 3:36 och placering 168. Det är ett riktigt imponerade resultat som Lisa verkligen förtjänar! Gå gärna in på hennes blogg och läs hennes upplevelse av loppet och gratulera henne!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer