Lördag

Hur otrevligt är det inte att sätta klockan på ringning en lördag? Jag gillar det verkligen inte!
Men Veronica är ju så bizi hela tiden med läkarstudier och jobb så om vi ska få ihop ett träningspass tillsammans får vi kompromissa. 0830 pep mobilen men jag snoozade som vanligt och kom inte upp förrän 0915. I med smörgås i magen och jogga till Odenplan för att möta Veronica 0930.
Vi körde ett riktigt bra bröst- och tricepspass. Det riktigt sved i musklerna. Jag skulle ta ner glas från köksskåpet härhemma efteråt och kunde knappt lyfta armarna. Nice!
Idag har vi packning på schemat Sixten och jag. Jag kör på i princip samma packlista som till Åre förutom att vi bor i stuga och inte på hotell denna gång så vissa saker blir enklare att ordna. Sixten hade med sig flera underställ, några fleecetröjor och byxor och dunoverall, när det var som kallast i Åre, -29 funkade det bra, så -15 i Sälen blir inga problem för honom.
Denna resa blir det förhoppningsvis lite mer skidåkning för min del så jag ska ha lite fler underställ och mellanlager med mig.
Jenny propsar på att hon ska leka med Sixten en dag så att vi i familjen kan åka tillsammans, jag säger att hon inte måste men jag måste erkänna att det vore superkul. I utbyte ska jag bjuda henne på riktig afterski i så fall!
Sixten på hotellrummet i Åre.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer