Texas burger, Dagens Sixten och en mage

Sixten och jag tog en promenad ner till Hötorget på eftermiddagen för att möta upp Agnes och Henric för en tidig middag på Texas Burger i Kungshallen. Det är de spontana grejerna som gör dagen!
Vi köpte sedan med oss varsin muffin från Muffin Bakery men jag tror alla blev lite besvikna, lite för torra, lite för lite fyllning.
Kvällen har jag spenderat tillsammans med mina älskade systrar. Finaste tjejerna i stan!
Bjussar på en kvällsaktuell mage såhär på en lördag. Tajtare och med mer konturer nu snart 6 månader efter förlossningen än innan jag blev gravid. Jag har sagt det förr och säger det igen: människokroppen är en fantastisk manick!

Relaterade inlägg:

Julafton 2012, Hans gästbloggar

Sixten vaknade kl 06.00 igår. Det var perfekt för då slapp jag ligga vaken längre. Vem vill sova då man är ledig??? Kakstinn frukost på det och sedan ut på Söder för lite frisk luft. Vi valde att mata “ankorna” (läs: fiskmåsarna) nere vid Årstaviken. Grabbarna fick kalla fingrar. Fåglarna fick saffransbullar och ingefärskakor. Lovisa […]

Läs mer

Some drama

Det blev en dramatisk eftermiddag idag. Barnvakten ringde mig på jobbet och berättade att Sixten ramlat och slagit hål i bakhuvudet. Det blödde ganska kraftigt och Sixten var rätt skärrad. Jag är jätteglad att hon ringde mig direkt, innan hon började undersöka Sixten närmare, om han skulle behöva sy. Jag kastade mig på cykeln och […]

Läs mer

Sixten och Baxters julpyssel

  På barnens nya förskola pysslar de väldigt mycket. Även de allra yngsta, som Baxter och hans kompisar får sitta och pula och fixa ihop saker. Sedan hjälper pedagogerna till och sätter samman projekten så att barnen kan se helheten och vi vuxna får saker som går att spara till barnen blir några år äldre. […]

Läs mer