Lördagsnöje med pulka, korv och chins

När jag hade jobbat klart idag mötte jag upp Hans och gänget som stod redo för parkhäng med overaller, kängor och pulkor. Sixten och Baxter körde några vändor med pulka upp och ner för backen medan Tom körde snowracer. Det var alldeles lagom kallt så vi frös ingenting samtidigt som barnen var lagom klädda för att kunna röra sig ordentligt. Jag hade mina Tremblant, Hans sina snygga Reze Mid och Sixten invigde sina Moab Polar. Jag hade termobraxerna på för första gången den här säsongen och kände mig så där friluftsaktig man gör med skidkläder mitt i stan. 🙂 Jag har fått många frågor om mina pannband jag hellre använder istället för mössa. Mina favoriter kommer från en tjej som heter Kicki. Hon gör helt fantastiska mössor och pannband som bland annat säljs på Stadium. Den blommiga jag har på mig idag och hade på fotograferingen igår har hon gjort.
Jag blev överraskad över att Sixten var så glad i att åka pulka, han var så duktig att gå upp och ner för backen och putta fram pulkan över kanten. Baxter har lite svårt för att vara i parken när alla gör olika saker, han är ett flockdjur som vill hålla koll på alla och vad gör och är. Det är inte så lätt i en pulkabacke… Vi gick till korvgrillen istället och köpte korv att lägga på grillen. Scoutföreningen står alltid på helgerna och håller igång grillen och säljer korv och bröd. Jättemysigt!
Hans har som eftermiddagsprojekt att göra amerikanska pepparkakor (någon som har smakat?) medan jag behöver jobba ikapp lite. Vi har en så bra planlösning med ett extra vardagsrum innanför köket så vi kan filura på våra egna projekt bredvid varandra fast det är helt olika saker.
Vad gör ni idag?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer