Lördagsträning med videoblogg om chins

Det är galet skönt att starta lördagen med träning tycker jag. Jag gillar att ha träningen gjord och inte behöva tänka på tiden och gymmets öppettider eller att maten ska tajma träningen. Upp ur sängen, lite äggröra och gröt och sen på med kläder på barn och i väg. Check!
Dagens pass:
5 min löpning uppvärmning 12 km/h
2 st tabataintervaller á 4 min på 19 km/h med 1 min vila mellan.
3 övningar á 1 min på varje, 3 varv med 15 sek vila mellan varje övning.
3 övningar á 1 min på varje, 3 varv med 15 sek vila mellan varje övning.
Fokus på passet var kondition och bålstyrka, bra för hållning och pannben. Jag älskar träningspass när jag blir så där extremt svettig. Många tjejer har ju mentalt svårt för att bli svettiga men jag tycker att det är coolt.


En av övningarna i den sista cirkeln med 3 övningar är en kombination av chins och burpees. Jag filmade hur övningen ser ut åt er. Den passar bra för er som vill bli bättre på chins, orkar hoppa och dra er upp samtidigt och vill ha en tuffare variant. En klar favorit hos mig!


[videofyme id=”777614″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer