Lunchdate, fikadate och Kärleksdate

Sixten hade en date med sin moster Agnes idag. Jag agerade förkläde åt de unga två. Vi åt lunch på Waynes coffee på Drottninggatan, tyvärr en äcklig sådan. Hur lyckas man misslyckas med en toast?
Sixtens mormor överaskade oss med ett besök, jättetrevligt att ses alla fyra!
Mamma, Sixten och jag promenerade bort till Slussen och tog bussen tillsammans med en skolklass, helt hysteriskt! Men Sixten sa åt barnen att lugna sig.
I Sickla mötte vi två Anna och Lucas för en fika på Espresso House. Deras saffransbulle rekommenderas! Vi tog en sväng i gallerian innan Hans var klar på jobbet. Vi hämtade sen nya tvättmaskinen och köpte massa läsk till flyttkarlarna imorgon.
Nu ikväll var vi som sagt på Texas Longhorn och firade flytten. Kycklingenchillada blev det för min del.
Sista natten i lägenheten i natt. Imorgon börjar en ny episod i mitt liv. Ett liv tillsammans med min stora Kärlek och Sixten. Underbart!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer