Lunchdejt, Mio och Middag

Idag skulle vi egentligen ha åkt ut på Ingarö för att träffa Martina och nyfödda Emma och Anna och Jesper men när Sixten levde rövare som mest igår kväll avbokade jag det. Nu gick iför sig natten jättebra men det var ändå skönt att inte åka iväg idag eftersom vi åker till Göteborg imorgon igen.
Vi gick till Forum för en lunchdejt med Kärleken på Mezerestaurangen. Hans skulle sen gå till Gstar och kolla på en kavaj, vi gick därifrån med en svart kofta till mig. Tack älskling!
På väg hem gick jag förbi Mio i Järla och köpte en byrå, kapphängare och vinställ till nya lägenheten. Håll i er vad snyggt det kommer bli!
Ikväll har Sixten, Tom och jag bjudit hit mina systrar och deras sambos på middag. Hemgjorda hamburgare blir det!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer