Mackan tränar första passet med PT

[videofyme id=”461493″ width=”480″ height=”270″]
Mackan tränar excentrisk träning och utfall i klippet. Det var vårt första riktiga träningspass tillsammans utöver testerna dagen innan. Mackans styrka är just hans styrka medan konditionen släpar rejält efter. Å andra sidan är det lättare att förbättra konditionen än att bygga muskler. Det finns fördelar med allt. Kolla hur han avslutar övningen. Så gjorde han efter varje omgång. Och svor.

Relaterade inlägg:

Så gick det för Titti, Mackan och Petra

I dag kan ni läsa i Metro om hur det gick för deltagarna i IQ-testet där de tränade med mig som PT i 8 veckor. Häpnadsväckande resultat (klickbar länk) kan jag säga. Jag är så stolt!  

Läs mer

Tips till en tränad rumpa

I dagens Metro ger jag mina tre bästa tips för att få en tränad rumpa. In och läs artikeln om Petra Tungården och hennes träning nu direkt!  LÄNK

Läs mer

158 cm muskler

Haha, jag älskar denna kvinna. Varje träningspass kan sluta hursomhelst. Hon är en ännu värre duracellkanin än jag. Helt utan broms och hämningar. Få människor imponerar på mig men Petra gör det. Inspirerande! Petra har en “egen” tidning i form av Metro mode. Gillar hennes tre favoriter just nu! Så här avslutar vi träningspassen, tills […]

Läs mer