Mammaträning och anknytning till barnet

 Jag var på Nyhetsmorgon idag för att genomföra det fjärde avsnittet i min mammaträningsserie. Med mig har jag alltid reportern Maria Forsblom som har fött sitt första barn, Milian. Alla avsnitt både från när Maria var gravid och nu när hon tränar efteråt finns på TV4.se. Jag ska länka här åt er också inom kort.
 
 Dagens tema var hur mammor möter olika åsikter och tankar om att de lämnar bort sin bebis för att träna och med oss i studion hade vi psykologen Malin Bergström som pratade om anknytningsteorin.
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer